Finalisten LEF 2019 bekend

STADSEE, Keyn en Goeie Mie Gin zijn de finalisten van LEF 2019. In de halve finale bij PLNT koos de jury voor deze drie startende bedrijven. Op dinsdag 19 november staan deze bedrijven in de finale, op het podium van Gebr. de Nobel in Leiden. 
 
Fashion Scout, Onescnd en Wereldmatch stonden ook in de halve finale, maar moesten het podium verlaten. 
 
Alle kandidaten kregen vijf minuten om hun startende onderneming te pitchen, vervolgens kregen de coaches van de kandidaten ook nog twee minuten pitchtijd. STADSEE gaat naar de finale met coach Britta van Egmond, Keyn met coach Henk Griffioen en Goeie Mie Gin met Bart Hoenen. 
 
In de finale krijgt iedere kandidaat tien minuten de tijd om de jury en publiek te overtuigen van hun onderneming. Ook krijgt iedere coach dan weer spreektijd. Tijdens de finale zullen de kandidaten ook een ‘vragenvuur’ krijgen, waarna de jury de winnaar van LEF 2019 bekend maken. Naast de juryprijs wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. De winnaar van de juryprijs gaat er vandoor met een prijzenpakket ter waarde van 20.000 EURO. 
 
De finale van LEF vindt op dinsdag 19 november plaats bij Gebr. de Nobel in Leiden. De avond start om 20.00 uur en is gratis te bezoeken. Je moet wel even aanmelden.

LEF wordt mede mogelijk gemaakt door:

Finalisten LEF 2019 bekend
Finalisten LEF 2019 bekend